• 1(current)
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • ...
 • 7
 • Következő 
Nagy bemutatkozó téma
#1
Az internetes világban dolgozó, a sakk iránt nagyon érdeklõdõ 30-hoz közeli férfi ember vagyok. :-) Sokan ismernek már az index fórumáról, illetve a sakktornáról. Ezzel a fórummal és a Sakksziget honlappal szeretnék egy kellemes közösséget létrehozni olyanok számára, akiket érdekel valamilyen formán a sakk és szívesen megosztják egymással véleményüket, írásaikat. Szívesen szurkolnak együtt csapatainkért, játékosainkért vagy egy-egy nagy tehetségért a sakkvilágban.
Válaszol
#2
Szia Simu!
Sok sikert a honlaphoz, szép, áttekinthetõ, köszi, hogy szóltál!
Üdv.
Válaszol
#3
Örülök, hogy idetaláltál, használd egészséggel és ne fukarkodj ha javaslatod van, vagy hibát találnál rajta. :-)
Válaszol
#4
"gordonka" az Index-rõl, különben NN, az ismeretlen sakk-katona, Franciaországból

Rögeszmés megnyitáskutató, rögeszmés Rybka-fan. Kérek egy külön (gumifallal védett) topikot rögeszméim kiélésére. vigyorgás
A Kivétel nem erősíti a Szabályt. Minden esetben gyengíti.
Válaszol
#5
Üdv itt gordonka. Máris nyithatsz olyan nevû témát amilyet szeretnél, ha fórumnév ötleted van, az is jöhet. :-)
Válaszol
#6
Üdv! Itt is vagyok..
Soxép opciót látok itt fent.. :rolleyes:
Válaszol
#7
Amerigo61 vagyok, az Index megrögzött fórumozója. A HUSZ-tól a Polidiliig mindenütt megtalálsz, de elsõsorban a sakkról szóló topikokat látogatom mosolygás
Részletesebb bemutatkozás a Sakktorna weboldalán kacsintás
Válaszol
#8
Marlborough hercege az index-rõl. Sakk amatõr... vigyorgás
Válaszol
#9
Üdv itt nálunk, tereld már ide a többieket is, elég lassan növekszünk. mosolygás
Válaszol
#10
Meglepõdnék, ha az én szavamra megrohannák az oldalt mosolygás

Viszont nfl-es oldalakon lehet aláírásomban hirdetem az oldalt. úgyis mindig büszkén hangoztatjuk hogy bármilyen meglepõ is, leginkább a sakkhoz hasonlítható a játék, de nekem még nem sikerült olyan "football" rajongóval találkozni, akit minimális szinten is érdekelt volna a sakk.
Válaszol
#11
Szóban is terjesztheted az is segítség lenne, de ne hidd, hogy a fociszeretõk közt nincs sakkszeretõ. Itt vagyok én egynek rögtön. Szeretem a focit és a sakkot is, bár a focit régebben jobban követtem, azért a kedvenc magyar csapatom mérkõzéseit követem.
Válaszol
#12
A focival én jó ideje végeztem, max a magyar válogatott szenvedéseit nézem meg ha olyan kedvem van. Jó ideje az amerikai foci a nagy kedvenc, azt hasonlítják gyakran a sakkhoz. Elsõre elég vadnak tûnik, de van benne valami.
Válaszol
#13
hoolla vagyok,sakk-pancser,32 éves..Sakkimádó amatõr,pábajtõr...Kívánok minden jót a szigethez,szívesebben jönnék ide,mint a diákszigetre....Nyaralni csak a járdaszigetre...Igyekszek akzív lenni,vagy nem lenni,this is the kveszcsön... menőség
Válaszol
#14
Üdv itt nálunk! Ahogy DoMnak is írtam, terjeszd az oldalt szóban, vagy írásban is, ha tudod, ha találjanak ide sokan. mosolygás
Válaszol
#15
Hali evribadi !
htblank vagyok, valaha ma-fiz tanár, most programozó, pancser sakkimádó.
Emberek ellen soha nem játszom, mert nincs olyan parti, ahol ne néznék el valami durvát, és baromira utálok veszteni, napokig dühöngök... maradnak ellenfélnek a programok - ott szabad visszalépni.
Simu príma az oldal, én szívesen átköltözök ide.
Válaszol
#16
Köszi, köszi, próbálok minden igényt kielégíteni, ha kérdésed javaslatod van már jöhet is a megfelelõ fórumrészbe. Örülök, hogy itt vagy, üdv itt nálunk! mosolygás
Válaszol
#17
Üdv Sporttársak!

Remi? vagyok, nick neven a döntetlen ajánlat utálatából ered, ezért is fogadom lelkesen az egyre terjedõ "szófiai szabályt". Immár tíz éve egy budapesti klub tagja. A csb-n keveset játszom, tudjátok a vasárnap 9 órai kezdés... általában végszükség eseten szállok be, megmentve ezzel csapatomat a kontumálástól. Jobban szeretem a háttérben intézni az egyesület ügyes-bajos dolgait. Sakkozni többnyire a mátrixban szoktam, az 1-3-5 perces partikat kedvelem, világbajnok itt sem leszek, átlagban 2000-2200 körül vegetálgatok. Lékó Péter és Polgár Judit kitartó szurkolója, Kasparov és Pillsbury csodálója.

Simu kitûnõ honlapot és fórumot készített, szívesen jöttem.
Válaszol
#18
Régen sokat fordultam meg az Index Lékó ill. Sakk - topikjában. Simul szólt errõl a fórumról. Gratulálok az oldalhoz - szép, kompakt és funkcionális!
Post coitum omne animal triste.
Válaszol
#19
Hecse vagyok, szinten az Indexrol, egyre gyengulo amator sakkozo, egyre kevesebb szabadidovelszomorúság Azert igyexem itt idonkent megjelenni, de olvasni biztos fogom az oldalt es a forumot.
Válaszol
#20
Lassan azért mindenki idetalál. mosolygás Üdv nálunk srácok!
Válaszol
  
 • 1(current)
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • ...
 • 7
 • Következő 
Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég