Segítségkérés a közösségtől - szakdolgozat
#1
Sziasztok!

Elnézést, hogy az oldalhoz nem illő témában írok, és ha ez sért bármilyen szabályzatot, akkor nyugodtan moderáljátok ki, vagy hagyjátok figyelmen kívül…

A Szegedi Tudományegyetem végzős pszichológus hallgatója vagyok, és a segítségeteket szeretném kérni a diplomamunkámhoz. Egy on-line kérdőív kitöltéséről lenne szó, amit szerencsére már sokan kitöltöttek (természetesen olyan fórumokon próbálkoztam először, ahol a pszichológia iránt érdeklődnek), de sajnos csak harmadannyi férfi/fiú töltötte ki, mint nő. Úgy lenne az igazi, ha az arány kb. fele-fele lenne, ezért most tanácstalanul bóklászom a neten, és olyan fórumokat keresek, ahol találhatok egy-két vállalkozó szellemű férfit. Úgyhogy KEDVES FÉRFIAK, SEGÍTSETEK KÉRLEK!

Az alábbi linken érhető el a szakdolgozatommal kapcsolatos kérdőív, amely egyébként a benyomásalkotás egyes elemeit és összefüggéseit vizsgálja. Egy lányról készült pár másodperces videó megnézése után kell véleményt mondani róla. A kitöltési idő maximum 5 perc!

http://www.kwiksurveys.com/online-survey...M_59c85d22

Mindenkinek előre is nagyon-nagyon köszönöm a segítséget és boldog új évet kívánok!

Anna

Ui.: Természetesen lányok-nők kitöltéseinek is nagyon örülök, tényleg minden válasz számít, csak a fent említett okokból próbálkozom fiúk-férfiak "mozgosításával".
Válaszol
  
Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég