• 1(current)
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • ...
 • 8
 • Következő 
playchess
#1
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne, hogy a playchess sakkszerverén már rég óta nem elérhető a mobiltelefonos playchess kliens! Régen sokat voltam fent és játszani is lehet ott meg nézni a versenyeket! A Café szobába visz be és az internet mellett megjelenik az az üzenet, hogy "phone"

Köszi a segítségeteket!Üdv: rybkachess
Üdv: rybkachess
Válaszol
#2
Helló mindenkinek! Mi a módja annak, hogy a playchess menjen telefonon is? Régen jó volt! Windows mobil kell hozzá? Internetes, Jávás telefonon nem megy már? Köszi a segítségeteket!
Üdv: rybkachess
Válaszol
#3
T. Szerkesztők !
Véletlenül találtam erre az oldalra. Örömmel tapasztalom, hogy ilyen is van Magyarországon.
Magamról csak röviden annyit, hogy 50 évvel ezelőtt mesterjelölt voltam. a jó hírű Angyalföldi Sportiskola tagja. Papp Béla tanítványa.
Most szórakozásból a Playchess-en játszom. Egy egyszerű kérdésem volna a magyarországi megbízotthoz. Ki a megbízott, hogyan lehet kérni magyar nyelvű tájékoztatást ?
Köszönöm, ha válaszolnak. Üdvözlettel, Tanai József Elérhetőségeim: +3630/9413-523, tanaijozsef@pr.hu, skype: tanai.jozsef741
24/400-917,
Válaszol
#4
Már én saját magam jöttem rá, hogy ezt a lehetőséget kivették a playchessből, viszont nemrég jött ki az, hogy Iphone-on és Ipad-on is elérhető a kliens! Nyárra tervezik az androidos telefonokra a playchess klienst! Az jó lesz, akárhonnan el lehet érni és játszani is lehet vele majd!
Üdv: rybkachess
Válaszol
#5
Sziasztok!

Szeretném minden kedves sakkozónak ajánlani a playchess alkalmazást! Letölthető a http://www.playchess.com/ helyről a kliens, vagy a rybka, fritz programokból is előhívható a playchess.com. Regisztrálni lehet és egy igazi sakk közösségbe csöppenhetünk bele! Én 2007 óta tagja vagyok a playchess szerverének! A szerveren megtalálható kezdő sakkozótól a TOP GM-ig mindenféle játékos! Külföldi játékosok tömkelege vár minket! Lehet vendégként is belépni ingyenesen ki is lehet próbálni milyen a szerveren a sakkozás! Tábla nagyon jó olyan mint amikor megnyitnád a fritz-et! Ha regisztrálsz ne felejtsd el, hogy 10 napig bent lehet lenni( valamikor tovább is ) aztán be kell írni a sorozatszámot amit meg lehet venni boltokban vagy a chessbase-nél is! Minden nap jó versenyek vannak, én már 1 év hosszabbítást nyertem eddig az már 9800 Ft spórolás mert ennyibe kerül most egy előfizetés! Viszont ami nagyon jó lehetőség, hogy tudok 9000 Ft-ért ugyanúgy 1 évre használható sorozatszámot, akit érdekel a dolog szóljon és megoldjuk! Ha bármi kérdése van bárkinek a playchess szerverrel kapcsolatban akkor szívesen segítek! Ez egy igazi szerver azoknak akik szeretik a sakkot és szeretnének játszani, tanulni, fejlődni! Sakkprogramok használatát kiszűri a szerver, de ugyanakkor van egy nagyon jó lehetőség arra, hogy mindenki kipróbálja gépét, sakkprogramját az úgynevezett engine room-ban ! Sok szoba van a playchessen, különösen jó a verseny szoba ahol versenyeket lehet szervezni! A motor szobába gépek játszhatnak gépek ellen, vagy akár te magad is! Ott nagyon durva gépek vannak! Kezdő szoba is van van gyerek szoba is, szóval gyerekek is elkezdhetnek játszani, nem kötelező mindjárt a fő játékterembe menni ahol a nagykutyák vannak! :-) Rengeteg neves nagymesterek játékainak lehetünk szemtanúi köztük olyan mint pl. Nigel Short, ő szinte minden nap fent van az oldalon! Bologan, Andreikin stb. Rengeteg jó tulajdonsága van a szervernek, elemezni is lehet barátokkal, nagymesterekkel is akár pénzért is stb. Sok sok dolog van még amit elmondhatnék, de akit komolyabban érdekel a dolog az írjon ide nyugodtan!
Üdv: rybkachess
Válaszol
#6
Egyértelműen ez a világ legnépszerűbb internetes sakk szervere, fullscreenben is lehet 3D-ben játszani, nem kell a plachessről programot letölteni, akinek van Fritze azzal is ugyanúgy beléphet.

Én személy szerint maradok a kis puritán sakk.hu-nál vigyorgás
Válaszol
#7
(2012-04-08, 21:48:06)XBOARD Írta: Egyértelműen ez a világ legnépszerűbb internetes sakk szervere, fullscreenben is lehet 3D-ben játszani, nem kell a plachessről programot letölteni, akinek van Fritze azzal is ugyanúgy beléphet.

Én személy szerint maradok a kis puritán sakk.hu-nál vigyorgás
Ajánlhatom még a zebra sakkot a www.zebrasakk.hu -n elérhető! Az is jó csak nincsenek jó játékosok ott sem! Tartom a mezőnyt bőven 250-300 ponttal megelőzve a másodikat! :-) Biztos nem versenyzők játszanak ott sem!
Üdv: rybkachess
Válaszol
#8
Vannak a zebrán is profik, de unalmas az az oldal mert kevés a játékos és nem is beszédesek.
Válaszol
#9
(2012-04-10, 23:47:23)XBOARD Írta: Vannak a zebrán is profik, de unalmas az az oldal mert kevés a játékos és nem is beszédesek.
Igen most is fent vagyok de alig szóltak valamit!
Üdv: rybkachess
Válaszol
#10
Már 7200 Ft a playchess sorozatszám egy évre ha valakit esetleg érdekel, szóljon!
(2012-04-07, 22:40:18)rybkachess Írta: Már én saját magam jöttem rá, hogy ezt a lehetőséget kivették a playchessből, viszont nemrég jött ki az, hogy Iphone-on és Ipad-on is elérhető a kliens! Nyárra tervezik az androidos telefonokra a playchess klienst! Az jó lesz, akárhonnan el lehet érni és játszani is lehet vele majd!

Közben androidra is kijött a playchess alkalmazás! Megtalálható a Google Play alkalmazások között!
Üdv: rybkachess
Válaszol
#11
llyen is van: http://www.sakkbaratok.hu/
Válaszol
#12
Igen ismerem én is de sajnos közel sem olyan jó mint a playchess. A saját játszmáidat sem láthatod, egy nap csak x partit játszhat az ember. Fizetni kell ahhoz , hogy ezeket engedje. Playchess a király meg az is aki azt használja. Tongue
Üdv: rybkachess
Válaszol
#13
Ez ingyenes??(!!) Tehát van ingyen játék lehetőség mint a sakkbarátokon, és a chess.com-on? (most azt hagyjuk hogy ezért azért fizetni kell, sakkbarátátok ingyen pl 50 jegyzett meccset enged havonta, de mindkét szerveren legalább a jegyzettlen, hobby sakkozás teljesen ingyenes korlátlan)
Válaszol
#14
Igen, ha vendégként lépsz be, akkor ingyenes, és korlátlan számú partit játszhatsz a Kávéházban, a Gyerekszobában, vagy a Kezdők között (a Fő játékszoba fizetős). Sok játékos van fent, a nap minden szakában. A partijaid automatikusan mentődnek a gépedre, utólagos elemzéshez, vagy hibakereséséhez ez nagy segítség.
Ráadásul a jelentősebb tornák partijait is követheted a Közvetítések alatt.
Válaszol
#15
Beeregisztráltként, nem játszhatok ingyen?


Beregeltem de nem tetszik, természetesen magán vélemény de a chess.com sokkal jobb áttekinthetőbb satöbbi (SZÁMOMRA! )

Itt is rengetegen vannak, remek androidos kliense van amin internet nélkül kapsz 1 offline gépi sakkot , online is játszhatsz a géppel is, külön számolja a blitzet a lövedék ill a normál sakkot stb.playchessen még azt se találtam, hogy hol kell neki megmondani, hogy pl csak barátságos kihívást mutasson stb.

Egyébként ha nem tetszik de van 1 regem azt nem kell töröltetni ugye? gondolom nem használom azt kész.....
Válaszol
#16
kedves topikindító. Végig olvastam a fórumot, és még mindig nem értem miért sztárolod ezt az olldalt, ne értsd félre nem kötekedek! De itt SEMMI nincs ingyen max az hogy vendégként játszhatsz, most olvastam hogy 10 nap után fizetni kell, hát akkor pl nagyon megérte nekik megadni az adataimat és regelni..., minden más konkurencia, ad ingyen dolgokat, még a sakkbarátokon is letolhatsz 50 jegyzett meccset per hó. és nem sikongat 10 nap mulva....

szóval bocsi ne értsd félre csak télleg nem értem,,, ugye azt te se gondolod, hogy a mai világba ezreseket dobb ki tömegével az ember, hogy 1 szerveren sakkozhasson ? mosolygás


Nem utolsó sorban például a chess.com-on nem kell fizetni azért hogy játszhass.


Szóval miért olyan jó neked ez az oldal,?és mégegyszer NEM KÖTEKEDÉS, csak elgondolkodtam...


(záró jelben, arra meg hogy ide oda tologassuk a bábokat rengeteg sakkojáték van neten, itt arra célzok hogy azt írtad, VENDÉGKÉNT, korlátlan a játék)
Válaszol
#17
(2013-05-04, 15:35:05)Sakkozzunk Írta: kedves topikindító. Végig olvastam a fórumot, és még mindig nem értem miért sztárolod ezt az olldalt, ne értsd félre nem kötekedek! De itt SEMMI nincs ingyen max az hogy vendégként játszhatsz, most olvastam hogy 10 nap után fizetni kell, hát akkor pl nagyon megérte nekik megadni az adataimat és regelni..., minden más konkurencia, ad ingyen dolgokat, még a sakkbarátokon is letolhatsz 50 jegyzett meccset per hó. és nem sikongat 10 nap mulva....

szóval bocsi ne értsd félre csak télleg nem értem,,, ugye azt te se gondolod, hogy a mai világba ezreseket dobb ki tömegével az ember, hogy 1 szerveren sakkozhasson ? mosolygás


Nem utolsó sorban például a chess.com-on nem kell fizetni azért hogy játszhass.


Szóval miért olyan jó neked ez az oldal,?és mégegyszer NEM KÖTEKEDÉS, csak elgondolkodtam...


(záró jelben, arra meg hogy ide oda tologassuk a bábokat rengeteg sakkojáték van neten, itt arra célzok hogy azt írtad, VENDÉGKÉNT, korlátlan a játék)

Én úgy tudom, hogy a playchess.com-on lehet pénzt is keresni, de ez nem biztos.
Esztétikai szempontból a 3D grafika ott a legjobb.
A sakkprogram tesztelők is mind ott vannak.
De hiába próbálnám megvédeni a playchess.com hírnevét, be kell látni, hogy a chess.com a legnagyobb konkurense és esélyes arra, hogy elvigye a forgalmát.
Én is rászoktam a chess.com-ra, és az addigi kedvencem a sakk.hu (flyordie chess) már nem is annyira érdekel és egyre kevesebbet járok fel oda.
Válaszol
#18
XBOARD


Talán nem véletlenül tör előre a chess.com. Nézd 1 rakás dolog ingyen van, például a tétjátékok, nekem mint írtam még nem szolt, hogy állj, pedig amikor ujdonság volt számomra napi 20-30 ELO-t toltam... A felület is szerintem teljesen korrekt átlátható, én amiatt szoktam át a sakkbarátokrol mert jobb a felület, a korlátlan játékra utánna jöttem csak rá.vigyorgás


Szerintem a chess.com simán elviszi a forgalom 1 részét, már ha csak azt nézed hogy nem vendégként kell játszanod, hanem regisztráltként játszhatsz élő pontokért am ennyit akarsz.... (legalábbis gondolom, hogy kolátlan, elvileg ezt ki is írják az előoldalukon)

Azért legyünk reálisak a többség a pókerteermekbe se fizet be hanem ingyenes freerollokon gyűjtöget ha tud, hát akkor még minek fizetne be 1 sakkszerverre 1 hobby játékos, csak azért hogy tolhassa...Apropó a playchessen, hogy kell megcsinálni a 3d grafikát? nekem se vendégként se tagként nem engedte. Azér a 3d-t szivesen megnézném de azt írja , csak 1 ablakos módba engedi, vagy ilyesmit, nem eősségem az angol, szóval valaki plííz segítsen, most konkrétan csak a 3d lehetőség miatt tettem vissza a programot. (mert ugye miután nem tetszett töröltem) köszi
Válaszol
#19
(2013-05-05, 15:56:53)Sakkozzunk Írta: XBOARD


Talán nem véletlenül tör előre a chess.com. Nézd 1 rakás dolog ingyen van, például a tétjátékok, nekem mint írtam még nem szolt, hogy állj, pedig amikor ujdonság volt számomra napi 20-30 ELO-t toltam... A felület is szerintem teljesen korrekt átlátható, én amiatt szoktam át a sakkbarátokrol mert jobb a felület, a korlátlan játékra utánna jöttem csak rá.vigyorgás


Szerintem a chess.com simán elviszi a forgalom 1 részét, már ha csak azt nézed hogy nem vendégként kell játszanod, hanem regisztráltként játszhatsz élő pontokért am ennyit akarsz.... (legalábbis gondolom, hogy kolátlan, elvileg ezt ki is írják az előoldalukon)

Azért legyünk reálisak a többség a pókerteermekbe se fizet be hanem ingyenes freerollokon gyűjtöget ha tud, hát akkor még minek fizetne be 1 sakkszerverre 1 hobby játékos, csak azért hogy tolhassa...Apropó a playchessen, hogy kell megcsinálni a 3d grafikát? nekem se vendégként se tagként nem engedte. Azér a 3d-t szivesen megnézném de azt írja , csak 1 ablakos módba engedi, vagy ilyesmit, nem eősségem az angol, szóval valaki plííz segítsen, most konkrétan csak a 3d lehetőség miatt tettem vissza a programot. (mert ugye miután nem tetszett töröltem) köszi

[Kép: xxxcccbbb.jpg]
photo hosting

Ilyen egy 3D tábla a playchess.com-on de van még sokfajta. Ha Fritz sakkprogrammal lépsz be playchessre akkor tudsz választani ezek közül, az ingyenesbe csak a 2D-st rakják.
Válaszol
#20
(2013-05-01, 14:42:27)Sakkozzunk Írta: Ez ingyenes??(!!) Tehát van ingyen játék lehetőség mint a sakkbarátokon, és a chess.com-on? (most azt hagyjuk hogy ezért azért fizetni kell, sakkbarátátok ingyen pl 50 jegyzett meccset enged havonta, de mindkét szerveren legalább a jegyzettlen, hobby sakkozás teljesen ingyenes korlátlan)
Ingyenes is lehet. Szóval ha veszel egy sorozatszámot akkor 1 évig játszhatsz a playchess.com-on bárkivel persze pénzben is lehet játszani, akkor nagymesterek is játszhatnak veled. Ha nem fizetsz, két hétig megmarad a rangod, de két hét múlva( valaki több hónapig játszott normál partikat mivel emberek ellenőrzik a letelt időt) bekerülsz a kávéházba és nem játszhatsz értékszámszerző versenyeket többé és a rangod ? jel lesz. Tapsolni, értékelni a játékosokat csak érvényes sorozatszámmal lehet. Értékszámszerző nélküli partikat ezrével játszhatsz attól még. Nekem most 2015 augusztusig van számlám hiszen versenyeket is nyertem. Ott lehet kapni szerver napokat. Persze amatőr, illetve olyan sakkozó nem igazán fog fizetni azért, hogy játsszon, de aki ezt űzi és szeret egy jó közösségben megjelenni az kifizeti a díjat. 2-3 ezer Ft-tal is tudtam - lehet még most is tudok - sorozatszámot venni ami elég jól megéri. Sakkbarátok nekem nem tetszik. X parti után nem játszhatsz. Playchess áttekinthető csak meg kell szokni. Sokan sajnálnak 1000 Ft-ot is, így teljesen mindegy milyen oldalt ajánl az ember, ha nem akar költeni rá nem is fog.

(2013-05-01, 21:19:24)Amerigo61 Írta: Igen, ha vendégként lépsz be, akkor ingyenes, és korlátlan számú partit játszhatsz a Kávéházban, a Gyerekszobában, vagy a Kezdők között (a Fő játékszoba fizetős). Sok játékos van fent, a nap minden szakában. A partijaid automatikusan mentődnek a gépedre, utólagos elemzéshez, vagy hibakereséséhez ez nagy segítség.
Ráadásul a jelentősebb tornák partijait is követheted a Közvetítések alatt.
Ez így teljesen normális. Előbb utóbb vendég lesz abból aki nem fizetett és letelik az x időkorlát.
(2013-05-02, 12:30:52)Sakkozzunk Írta: Beregisztráltként, nem játszhatok ingyen?

Beregeltem de nem tetszik, természetesen magán vélemény de a chess.com sokkal jobb áttekinthetőbb satöbbi (SZÁMOMRA! )

Itt is rengetegen vannak, remek androidos kliense van amin internet nélkül kapsz 1 offline gépi sakkot , online is játszhatsz a géppel is, külön számolja a blitzet a lövedék ill a normál sakkot stb.

playchessen még azt se találtam, hogy hol kell neki megmondani, hogy pl csak barátságos kihívást mutasson stb.

Egyébként ha nem tetszik de van 1 regem azt nem kell töröltetni ugye? gondolom nem használom azt kész.....
Beregisztrálsz és játszhatsz ugyanúgy. Jogaid nem lesznek ha nem fizettél, nem adhatsz tapsot és nem értékelhetsz, nem mehetsz versenyre sem.
Androidos kliens van a playchessnek is bárhol játszhatsz ott is. Persze az x számú regisztrálást itt is figyelik és egy bizonyos számú regisztrálás után nem enged többé regelni.
Meg kell szokni mindent, de a Houdini 3 alapból nagyon jó. Barátságos partit úgy játszhatsz, hogy a seek - azaz keresés - re kattintasz és kiveszed a pipát ott, hogy rated - értékszámszerző. Formulát be kell állítani milyen játékosokat láss, mert nem biztos, hogy sok ellenfelet fog adni a rendszer ha a formulád nincs jól beállítva. Először induláskor 0-3500 nálam a formula, olyankor bármilyen erősségű ellenfelet láthatok, az idő meg 3+1 és ennyi. 3+1-től 3+1-ig lássak én bullet 1+0 és 3+1-es partikat játszom csak.
Ha nem használod a regedet akkor 1 év után törlik majd. Mennyi ideje van még hátra? Ezt a account(számla) és a view account(számla megtekintése) menü alatt láthatod. Ha úgy van lehet, hogy el is tudod adni. Ha gondolod nézd meg és ha egyáltalán nem használod segíthetek eladni.
(2013-05-04, 15:35:05)Sakkozzunk Írta: kedves topikindító. Végig olvastam a fórumot, és még mindig nem értem miért sztárolod ezt az olldalt,
és mégegyszer NEM KÖTEKEDÉS, csak elgondolkodtam ...

(záró jelben, arra meg hogy ide oda tologassuk a bábokat rengeteg sakkojáték van neten, itt arra célzok hogy azt írtad, VENDÉGKÉNT, korlátlan a játék)
Nem tudom kinek írtál mert nem használtad az "idéz" gombot de van sok oldal persze ahol lehet játszani. Aki nem szereti annyira a játékot és nem is versenyzik annak teljesen mindegy. A felülete a kinézete nagyon jó, nagyon figyelik a partikat is a csalás miatt. Rengeteg nemzetiségű játékosokkal játszhatsz mutatja az oldal az internet kapcsolatodat is sok lehetőség van - versenyeket is lehet szervezni , versenyekre is mehetsz ahol szerver napokat kapsz ha nyersz, illetve minden véletlen 10. helyezettnek is adnak 30 napot. Én már kétszer estem ebbe bele.
Ingyen csak olyan oldal van ami nem túl jó és gyakorlatilag gépezhetsz is akár mennyire nem fogja észrevenni a szerver - gondolom én. Az adataidat lementik ez olyan butaság , facebook-on is lementik és még sokkal többet. Postás is tudja azt, hogy hol laksz az már adat számára. Relatív ez, sok-sok magyar sakkozó fent van most is de neve vagy nagyon gagyi vagy nem is érdekli hogyan hívják az ilyenek nem is sakkozók akik nem vállalják fel a nevüket. A nick névnek nem kell tartalmaznia a nevet de mint pl. Rapport Ricsi is Wizard96 néven van de ha ráklikkelsz a profiljára ott van, hogy Rapport Richard. Ennyi. Sok névtelen majom van itt nem csak magyar persze és elég buta nick névvel. Pl. kecskedög meg....lak stb.stb.
(2013-05-05, 14:44:01)XBOARD Írta: Én úgy tudom, hogy a playchess.com-on lehet pénzt is keresni, de ez nem biztos.
Esztétikai szempontból a 3D grafika ott a legjobb.
A sakkprogram tesztelők is mind ott vannak.
De hiába próbálnám megvédeni a playchess.com hírnevét, be kell látni, hogy a chess.com a legnagyobb konkurense és esélyes arra, hogy elvigye a forgalmát.
Én is rászoktam a chess.com-ra, és az addigi kedvencem a sakk.hu (flyordie chess) már nem is annyira érdekel és egyre kevesebbet járok fel oda.
Kinek mi tetszik ez mindenkinek egyéni elgondolása. Nekem tetszik és mivel 2015 augusztusig van ingyenes játéklehetőségem ezért biztos, hogy más oldalon nem játszom. Egyébként rengetegen ismernek is olyanná vált mint egy közösség, egy baráti közösség. 2007 óta vagyok tag, és nekem ez vált be legjobban. Lehet pénzt is keresni persze. Azt levásárolhatod ChessBase termékekre is. Én a Houdini 3 progi alatt lépek be a playchessre, régi kliens már nem az igazi. Számít a friss progi mivel sokat módosult a kinézetük a programoknak.
(2013-05-05, 19:13:11)XBOARD Írta: Apropó a playchessen, hogy kell megcsinálni a 3d grafikát?

Nézd meg milyen rendszerkövetelményeket kér a program. Nálam teljesen jó a Houdini 3 alatt nagyon szép a 3D-s grafika. DirectX10 vagy annál nagyobb kell neki lehet, bár ezt támogatja a videokártya.
Nem akartam új témát nyitni, és arra gondoltam megbeszélhetnénk egymással aki persze játszott vagy játszik a playchessen,hogy ki milyen csalókba futott bele! Nickneveket írhatnánk, én tudok több csalókról is akik lebuktak már. Inkább az iráni, Török, országokból kaptak el többet de volt lengyel is már meg amerikai is.
Van egy Török tag, ben yine geldim aki új nevet készített, ben yine geldim2 nevet adta magának és az utóbbit is elkapták. Pont be voltam lépve mikor bejött (barátnak jelöltem, hogy lássam mi van vele mert akkor a rendszer jelzi ha bejön a tag) és gyalog rangja lett, értékszáma pedig 0 és az összes eddigi parti számát törölték.
Több csalót felírtam már, és van egy jó barátom ott Kosamui a neve nála automatikus parti mentő program fut, és néz sok mindenkit a nap 24 órájában. Egyszerre sok partit tud figyelni rengeteg mindent tud is az emberekről. Én több iráni embert láttam, hogy csalt és jelentettem a sysopnak aki törölte is. Telefonnal volt belépve mert kiírja az internet kapcsolata mellett, hogy telefon és láttam miket lépett. Persze az idő amíg lép kellett neki ez egyből feltűnt. Megnyitásban egérrel 2-3 mp alatt lépni, egy sakkadásra ahol csak egy mezőre léphetsz 3-4 mp-et vár sima csalás.
Fel vannak nekem írva azok a nevek is akik elég szemtelenek voltak, és időnkét figyelem őket. Mivel ha sok negatív értékelést osztanak le a játékosnak az előbb utóbb ló ranggá válik.( új szabály, régen gyalog lett) Ló ranggal meg már nem sok mindent tehet, egyébként is tök égő ha pl. 2010-ben regisztrált és magasabb a pontja mint 1300 és még ló az igazi csaló volt vagy hasonló. Többen megosztják a számlájukat de ha külön gépen lép be az ember azt is nézi a rendszer és küldi a jelentést a sysopnak. Ha megnövekszik a pont akkor azért törölnek mert értékszám manipuláció folyt végbe ami az is nem engedett. Én nem adom a számlám senkinek sem, csak én játszom rajta. Egy ember = egy felhasználó és kész.

Csalók:
1. ben yine geldim
2. ben yine geldim2
3. polisad
4. once_sonra
5. koala64
6. milky
7. mezig
8. homerun
9. 64promille
10. kiss n tell

Így hirtelen tíz név de sokkal több fel van írva nekem én a playchessen nem csak sakkozom hanem segítem az oldalt a csalók kiszűrésével is, illetve ilyeneket jelentek.
Üdv: rybkachess
Válaszol
  
 • 1(current)
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • ...
 • 8
 • Következő 
Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég