•  Előző
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5(current)
  • 6
  • 7
  • Következő 
Topalov - Kamsky 2009 kihívó párosmérkõzés
#81
Grat Gata! Újra nyílt, és élesedik a verseny!! menőség
Válaszol
#82
Nos, itt vagytok...Itthonról - betegen - fogom követni a meccset. Kíváncsi vagyok mire jut Gatya Topa ellen!
Post coitum omne animal triste.
Válaszol
#83
cooldoc66 Írta:Nos, itt vagytok...Itthonról - betegen - fogom követni a meccset. Kíváncsi vagyok mire jut Gatya Topa ellen!

Jobbulást! Kettõkor indul a sakkóra.
Válaszol
#84
Kösz, Simul!
Innen fogom nézni - elég színvonalasnak tûnik az oldal.
http://www.wccc2009.com/en/results.html
Post coitum omne animal triste.
Válaszol
#85
Igen, tényleg nagyon jó a közvetítõ oldal el kell ismerni. Élõ videó is van a meccs alatt. Egy-két kihagyás volt csak a lépések tekintetében, de bõven az átlag fölötti a közvetítés színvonala, illetve korrekt munka a honlap is.
Válaszol
#86
Topa a félidõben váltott kezdést. 1. e4, legyen egy kis változatosság. mosolygás Igazi iLane-nek való francia. mosolygás
Válaszol
#87
Nagyon szép Kamskytól fél óra után ez a 9...Bd6 lépés! Még csak egyszer lépték meg ebben az állásban, azt se nagymesteri szinten, tehát ez újításnak is elmegy. Én Topa helyében szólnék, hogy Kamsky rybkázik, mert õ is ezt hozta elsõ helyen. mosolygás
Válaszol
#88
Annyira adta magát Nf4, hogy még Topa is meglépte, pedig nem ez volt az igazán jó. Kamsky jól állja a sarat.
Válaszol
#89
A 32. lépés magasságában az állás elég remiszagú, idõzavar sincs ...
Válaszol
#90
Ez totál remi, az az igazság. Durva, hogy a tatár gyerek bevállal egy francia-védelmet. Egyébként szerintem is jó. Jól meglepte Topit vele! fejreállt
Válaszol
#91
Kamsky nagyot hibázott ...
Válaszol
#92
Szegény. szomorúság Hosszú játék lesz ebbõl is, azért ezt kell nyúzni még rendesen innen.
Válaszol
#93
Kész, vége. Kamsky jól játszott, Topa sokáig nem tudott fogást találni rajta, erre egy durva hibával saját magát verte meg. Kár érte :-[
Válaszol
#94
A Lékó topikban az Indexen Stilg jelezte, hogy ma tényleg Kamskynak kellett volna világossal lenni a szabályok értelmében. Lett volna valami különmegállapodás vagy csak benézte ezt mindenki? mosolygás

Gyorsan meg is lett a válasz a Chessbase-en:
Colours in game five? In the original contract rule 3.4.1 stated: "The draw for colors will be conducted during the opening ceremony. The colors shall be reversed after game 4. (The player getting the white color in game 1 shall play game 5 with the black color)." However after having black in game four Topalov had white in game five. Kamsky's manager Emil Sutovsky told us that the decision to alternate colours throughout the match was taken in November at the Olympiad in Dresden.
Válaszol
#95
Jó ez a párosmérkõzés, változatosak a megnyitások. Máris újított Topa ezzel a 11...g6-al a Caroban.
Válaszol
#96
Ez a 15. Qc1 elég érdekes volt, akkor már miért nem az a bástyával lépett oda?
Válaszol
#97
Sziasztok! Rég láttam Caro - Kannt, kíváncsi vagyok. Még azt se döntöttem el, kinek drukkoljak. Talán a sakknak! kacsintás
Post coitum omne animal triste.
Válaszol
#98
Szeva Doki!

Az állás tök totál, hót eszméletlen teljesen remi. Mindjárt be is látják mindketten. De mintha a tatár is ma remire ment volna! Nem igazán volt támadó szellemû, pedig világossal most szüksége lett volna rá. Sebaj, Topa papa nyer így. kacsintás
Válaszol
#99
Na tessék, máris remi! mosolygás
Válaszol
Jó volt ez, csak a sokkal logikusabb 15. Rc1 lépés kellett volna Kamskynak.
Válaszol
  
  •  Előző
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5(current)
  • 6
  • 7
  • Következő 




Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég