Chessbase
#21
deleted.
Post coitum omne animal triste.
Válaszol
#22
Az már régóta nincs. Ide ha kérhetem ne írjunk be torrent linket, de azért nem nehéz keresővel találni.
Válaszol
#23
Elég jól ismerem a keresőket , de public-ról nem töltök. Azt gondoltam, valakinek van vmi ötlete. No, mindegy.
Amúgy a torrent nem jogsértő, - just my two cents. de remélem, nem mértem halálos csapást a fórumra kérdésemmel. Sziasztok.fütyülés
Post coitum omne animal triste.
Válaszol
#24
Nem tudtam máshova feltenni a kérdést de sztem itt is jó.
Vagyis, h mit gondoltok ez a sok sakkmotor ami fizetős arra mindre van igény, az mind nyereséges? Merthogy azért kevés embert érint komolyan a sakk ( pl. Mo-n nincs még 10.000 sakkozó sem a 10 millió emberből! )
na meg van értelme fizetni akármelyik motorért ha szinte uazt az erősséget nyújtják az ingyenes top motorok is?!
Válaszol
#25
Hát az én szerény észrevételem az, hogy a világban minden egyre népszerűbb, beleértve a sakkot is, de magyarországon viszont minden egyre kevésbé az, bár ez már nem idevágó téma, de ebben az országban valóban semmire sincs már igény, mert a tömeg el van adósodva és nem költenek olyan dologra ami nem létfontosságú. A letöltögetések megint más témák, hiszen a drága filmeket és PC játékokat is könnyű letölteni, akik ezeket készítik nyilván nem a bevételből fedezik a kiadásokat, hanem talán épp a letöltő oldalak adóznak nekik, hogy egyáltalán működhessenek, így elvileg mindenki nyer... de ez egy hirtelen gondolatmenet tőlem, bele lehet kötni ... vigyorgás
Válaszol
#26
Segítségre lenne szükségem. Chessbase 11-et használok, engine pedig Rybka 4 és Houdini. A lejátszott partijaimat szeretném kiértékelni(?), hogy mik voltak a rossz lépések, mit kellett volna lépnem. Amire eddig rájöttem az a next best move, de én nem csak 1 hibás lépésre vagyok kíváncsi.
Válaszol
#27
Sztem ezt Frizt-ben lehet.
Válaszol
#28
A Fritz-ben hol kell?
Például, hogyan kell tetszőleges végjátékot beállítva lejátszatni a partit a géppel? A végjátékokat rendszeresen elrontom, végigjátszatnám a géppel, hol mit rontottam el.
Válaszol
#29
A Fritzben a Tool/Analysis menüpont alatt válaszd valamelyik opciót (Pl. Blunder Check), és akkor az éppen megnyitott partit fogja végig kielemezni.

Ha egy adott állást akarsz játszatni a géppel, akkor azt File/New/Position setup-pal pakolhatod fel a táblára, majd Tools/Analysis/Shootout-tal indíthatod a játékot.
Válaszol
#30
Köszi szépen, hálám üldözni fog.kacsintás
Válaszol
  
Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég