Sakksziget.hu oldal
#1
Frissült a motor a sakksziget.hu alatt. A legújabb Wordpress került alá. Ha bármi hibát tapasztaltok, kérlek írjatok. Köszönet.
Válaszol
#2
Simulacrum Írta:Frissült a motor a sakksziget.hu alatt. A legújabb Wordpress került alá. Ha bármi hibát tapasztaltok, kérlek írjatok. Köszönet.

Remek! Szép az új design, jó a motor. Pöccre indul! nagyszerű
Válaszol
#3
Szép lett a honlap, sokkal szebb, mint a régi. A fórumot még szokni kell, de az is OK lett, s gyors is mindkettõ.
nagyszerű
Válaszol
#4
Kedves fórumozók. A sakksziget.hu és a forum.sakksziget.hu hamarosan megszűnik. Igazából hobbiból tartottam fel a blogot és a fórum oldalt.
Kérdésem, hogy szükség van-e a fórumra, hogy érzitek van-e annyi aktivitás, szerettek-e itt fórumozni, hogy esetleg más néven fennmaradjon valahol vagy jó az index fórum is, úgyse születik sok bejegyzés?
Válaszol
#5
Nekem hiányozna a Sakksziget, elég gyakran megfordulok itt (szinte minden nap), de én is azt látom, hogy érdeklődők ugyan vannak, de az aktivitás erősen lecsökkent. Alig néhányan szólunk hozzá egy-egy témához, a többség read-only üzemmódban inkább a háttérben marad ...
Az Index sakkfórumai ugyan feléleszthetők, de ott sem tolonganak a hozzászólók, más magyar nyelvű sakk-fórumokról (legalábbis amelyek elérnék a Sakksziget színvonalát) nincs tudomásom ...
Válaszol
#6
Igen, egy-egy nagyobb verseny alkalmával nagyon sokan meglátogatják a fórumot, de a hozzászólások számának növekedése ezt nem követi. Bár így is aktívabb egy kicsit, mint az indexes fórumok, de úgy látom a sakkot inkább mindenki játssza, mint beszél róla.
Válaszol
#7
Szeretem a sakkszigetet, én is felnézek szinte minden nap. Kár hogy ennyire inaktívak vagyunk, hiányozna ha nem lenne. Az indexre már be sem szoktam lépni :-) Igaz mostanában már a sakk is kiesik az életemből. Szerencsére Judit tesz róla, hogy visszaszokjak harcias
Válaszol
#8
Nos úgy döntöttem a fórum megmarad, a Sakksziget blog bejegyzései pedig idővel átkerülnek egy másik helyre.

A fórum új elérhetősége: http://sakkforum.subu.hu
(Akinek könyvjelzőjébe van rakva a fórum, az mindenképp írja át, mert nemsokára megszűnik a régi cím.)
Válaszol
#9
(2011-09-13, 19:58:41)Simulacrum Írta: Nos úgy döntöttem a fórum megmarad, a Sakksziget blog bejegyzései pedig idővel átkerülnek egy másik helyre.

A fórum új elérhetősége: http://sakkforum.subu.hu
(Akinek könyvjelzőjébe van rakva a fórum, az mindenképp írja át, mert nemsokára megszűnik a régi cím.)

Lájk! nagyszerű mosolygás
Válaszol
#10
Nagyon jó az új motor! A fórum meg ne szűnjön mert ez a mi életünk, a sakkozók élete! Itt mindent meg lehet találni éppen most büszkélkedem haveroknak, hogy milyen jó a fórum és, hogy jöjjenek ők is és regisztráljanak!
A tesztállások sakkprogramok számára oldalon nem jelenik meg a kép! Lehet, hogy az új motor hibája még? Vagy szerkesztés alatt van?

Köszi a segítségeteket!
Üdv: rybkachess
Válaszol
#11
Hali!

Sok helyen nem láthatóak a FEN-ként beillesztett állások, a feladványos lapon majd megőrültem már, annyi jónak tűnő dolog gyülekezik ott, és csak a lényeg nem látszik...

Most ki is próbáltam a beillesztést a tesztlapon, de nem sikerült, majd amikor törölni próbáltam a hozzászólást, az sem ment. ?? szomorúság

B.
Válaszol
#12
Nem tudom több napja nem jön be az oldal csak akkor ha a firefox-ban leállítom az oldal betöltődését majd ráfrissítek! Bármit meg akarok nyitni csak forog a firefox és nem tölti be! Le kell állítani a töltést, és újratölteni az oldalt! Régebben nem volt ilyen! Tudtok erről valamit? Pár napja ilyen kb. 1 ,2 hete


Utóirat: Most telepítettem újra a gépet, megszűnt a problémám! :-)
Üdv: rybkachess
Válaszol
#13
Tisztelt Simulacrum!

Beszéltem egy barátommal, aki pernahajder néven van regisztrálva de nem tud belépni, illetve ugyanolyan felhasználói nevet akart csinálni. Tudnál neki segíteni, hogy beléphessen?
Mondom az új email címét: drtallos@gmail.com

Köszönöm a segítségedet.
Üdv: rybkachess
Válaszol
#14
Jeleztem neki, remélem most menni fog majd.
Válaszol
#15
SimulacrumTegyek ki a blogomra 1 rátok mutató linketfütyülés ?
SAKK! az élet a táblán zajlik , gondolj meg minden lépést...
Válaszol
#16
Köszönöm szépen, ha megteszed. kezetrázós
Válaszol
#17
Nincs mit vigyorgás


sakksziget néven tettem be, nézd meg megfelel e,és szólj majd mosolygás
SAKK! az élet a táblán zajlik , gondolj meg minden lépést...
Válaszol
#18
Sajnos a sakksziget.hu már nem az enyém, így ha kérhetem sakkfórum néven rakd be. Köszönöm.
Válaszol
#19
ok, javítva mosolygás
SAKK! az élet a táblán zajlik , gondolj meg minden lépést...
Válaszol
#20
(2013-07-07, 21:26:25)Simulacrum Írta: Sajnos a sakksziget.hu már nem az enyém, így ha kérhetem sakkfórum néven rakd be. Köszönöm.
Az új "tulaj" is sakkmániás, vagy csak befektető? megijedés
Válaszol
  
Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég