Hacker támadás, fórummotor váltás
#1
Némi infó arról, hogy mi történt a fórummal:

Péntek reggel 7 órakor már az elvileg indonéz hackerek kezdőképernyője fogadott az összes weblapomon, amelyek egy szolgáltatónál vannak elhelyezve. Elvileg a régi punBB alapú fórum valamilyen hibáját kihasználva sikerült a kedves embereknek betörniük. Tevékenységük során megváltoztatták a honlapok nyitóoldalát, illetve a Sakksziget fórum adatbázisát letörölték. A napi mentés miatt szerencsére csak a csütörtökön írott hozzászólások vesztek el. Valószínűleg találomra választották a fórum feltörését, nem hiszem, hogy bárkinek is szúrta volna a szemét egy ilyen fórum.

A szolgáltatómmal történt konzultáció után egy új fórummotor mellett döntöttem. Erről korábban már írtam, mikor az első váltás megtörtént, hogy a punBB és a myBB között hezitáltam régebben, így most könnyű volt a döntés, hogy mi jöjjön. Szerencsére úgy tűnik hiba nélkül sikerült átemelni az összes hozzászólást.

Ez a fórum talán "csúnyább" html kóddal íródott és persze lassabb a szélvészgyors régi motor után, de sokkal több funkcióval rendelkezik és számomra is könnyebb az adminisztrációja. Remélem ti is megkedvelitek és nem fog gondot okozni a használata.

Bármilyen kérés, óhaj, sóhaj jöhet továbbra is.
Válaszol
#2
No, akkor Indonéziába se küldök többet segélyt. Vigye őket a tájfun..
Válaszol
#3
Száradjon le a keze annak, aki ilyennel szórakozik dühös

Simu, semmi gond az új felülettel, szerintem teljesen jól áttekinthető, kezelhető. A lényeg amúgy is a tartalom mosolygás
Válaszol
  
Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég